Valuta:

Privacy verklaring

Privacy Notice
Informatie die we verzamelen zijn uw naam, het factuur- en verzendadres, telefoonnummer, e-mailadres, verwijzings-e-mailadressen en creditcardgegevens. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en kunnen alleen door de webmaster worden verkregen met persoonlijke gecodeerde informatie. Mocht u de informatie corrigeren of verwijderen, dan kunt u ons per e-mail mailen en ons laten weten wat u zou willen dat wij het doen. Alle verzoeken worden tijdig ingevuld en bevestiging wordt naar uw e-mail gestuurd zodra wij uw aanvraag volgen.
Ons privacybeleid is strikt en wordt te allen tijde gehandhaafd. U kunt er zeker van zijn dat alle informatie die op onze site wordt verstuurd voor altijd altijd vertrouwelijk is. Door u te informeren over ons beleid bevorderen wij vertrouwen en vertrouwen, voor iedereen die informatie indient, of het kopen of aanvragen van specifieke informatie en voor het inschrijven van een lidmaatschap.
Wij gebruiken de informatie die u over uzelf geeft wanneer u een bestelling of enig ander verzoek plaatst om dit verzoek op uw tevredenheid af te ronden. We delen deze informatie niet met externe partijen, behalve voor zover dat nodig is om dat verzoek af te ronden. Wij doen hetzelfde aan de informatie die u over iemand anders geeft wanneer u een bestelling plaatst om het product te verzenden en de levering te bevestigen. Wij delen deze informatie niet met externe partijen behalve voor zover nodig om die bestelling af te ronden.
U kunt verzoeken om alle informatie over u te verwijderen of te verwijderen. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, nemen wij ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat u toegang geeft of correcties doet.
Wij gebruiken retour e-mail adressen om de e-mail die we ontvangen te beantwoorden. Dergelijke adressen worden niet gebruikt voor enig ander doel en worden niet gedeeld met externe partijen. Om onbevoegde toegang te voorkomen, handhaaft de nauwkeurigheid van de gegevens en zorgt voor een passend gebruik van de informatie die we hebben ingevoerd, fysieke, elektronische en management procedures om de informatie die we online verzamelen te beveiligen en te beveiligen.
Terug